Tehokasta ja tuloksellista asunnon välitystä vuodesta 2006.  

- Sari Hämäläinen, LKV,  0413148549

Kiinteistönvälitys palvelumme - perinteinen että nykyaikainen toiminta. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto:

Paketti A: Perinteinen asunnon myynti.

Tarjoamme asunnon myyntiin räätälöidyn palvelupaketin, joka auttaa Sinua/Teitä saamaan asunnostanne parhaan markkinoilta saatavilla olevan hinnan kun ulkoistat meille kokonaan myynnin Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Stailaamme tarvittaessa kohteenne ja suoritamme myynnin alusta loppuun. Mahdollistamme myös nopean myyntiajan perinteisellä myynnillä, suurin osa kaupoista tehdään edelleen välittäjän kautta. 

Kokonaisvaltainen osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen rehellisellä että asiaskastaan kunnioittavalla toimintatavoilla.

Paketti A:ssa saat kiinteistönvälittäjän vauhdittamaan myyntiä. Voit esimerkiksi kokeilla asunnon itsemyyntiä (paketti C) riskittömästi ja myöhemmin tarvittaessa vaihtaa palvelupakettia A:han, jossa kiinteistönvälittäjäsi on tukenasi koko prosessin ajan.


Paketti B: Teemme kaupan helpoksi Sinulle.  Sinä valitset mitä haluat.

Saat halutessasi esitellä myös kotiasi itse. Voimme sopia toimeksiantoon sekä perinteisen välityksen (paketti A + C = B) että paketti C - konseptin. 

Paketti B:ssä saat siis vaihtoehdon esitellä itse, ja me myös esittelemme kotiasi jos oman asunnon esittely ei tunnukaan hyvältä tai aikataulusi ei riitä siihen, tällöin me astumme kuvioon kokonaan mukaan. Vaihdettaessa B-pakettisi A:han me myymme kotisi perinteiseen tapaan, voit koska tahansa vaihtaa palvelukonseptia.

Tarvittaessa voit myös hyödyntää tässä stailauspakettiamme.  Myös digitaalinen kaupankäynti onnistuu. 

Paketti C: Voit myös halutessassi osallistua itse myyntiin. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta ja näin voimme myös tulla vastaan välityspalkkiostamme jos ja kun itse esittelet asuntoasi alusta loppuun.

Välityspalkkio itse esiteltäessä vain 2000 €.

Me tilaamme myyntiä varten tarvittavat dokumentit ja hoidamme kaikki myyntiä varten tarvittavat asiakirjat sekä teemme esitteen että kauppakirjat ja toimitamme kaupan jälkeen isännöitsijälle tarvittavat dokumentit. 

Myös kiinteistöjen myynti onnistuu itse jos niin haluat. Me olemme kuitenkin koko prosessin ajan apunasi, vain puhelimen päässä.

Kysy myös lisää "hiljaisesta asunnon myynnistä" 

Kunnioitame yksityisyyttäsi ja me voimme järjestää halutessasi "hiljaisen myynnin". Kysy lisää tästä ja kerromme miten tätä kautta voit saada asuntosi kaupaksi. 

Paketti A:ssa saat kiinteistönvälittäjän vauhdittamaan myyntiä. Voit esimerkiksi kokeilla asunnon itsemyyntiä riskittömästi ja myöhemmin tarvittaessa vaihtaa palvelupakettia sellaiseen, johon kiinteistönvälittäjä on tukenasi koko prosessin ajan.


Tartu tilaisuuteesi:


  1. Asunnon koko ollessa 18-70m2 -  välityspalkkio vain 4000 €.
  2. Asunnon koko ollessa 70-200m2 - välityspalkkio vain 8000 €.

Tämä etu on voimassa Helsingin ja Vantaan että Espoon alueelta Keravalle asti. Lue lisää myös hintatakuustamme, sekä mahdollisuudesta esitellä itse kotiasi jolloin palkkio vain 2000 €. Kaikki hinnat sisältää alvin. Teemme myös yhteistyötä muiden välitysliikkeiden kanssa. Meille saa kuka tahansa välittäjä soittaa lippiksen väristä huolimatta  ja kertoa omasta asiakkaastaan - ja tällöin me puolitamme välityspalkkiomme keskenään, Sinun/Teidän ei tarvitse siis maksaa kahta välityspalkkiota, me välittäjät jaamme sopimuksen mukaan palkkion kaupanteon jälkeen. Toivottavasti Suomessa päästään joskus kansainväliseen kauppatapaan, tämä on myös meidän tahtotilamme ja ehdottomasti myös myyjän etu! Minimipalkkio 2000 € (kaikki hinnat sis. alv.)

Yrittäjänä toimii Sari, Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, 0413148549

Haluamme tuoda nykyaikaista välitystä asiakkaillemme ja siksi perustimme uuden yrityksemme Katajanokalle. Löydät meidät osoitteesta Luotsikatu 2, 00160 Helsinki. Soita jo tänään ja kysy miten voimme auttaa Sinua/Teitä elämänne kaupoissa. 

Palvelukonseptimme yhdistää nykyaikaisen digitaalisen myynnin asunnon omistajan tahtotilan mukaan. Tehdään myynti juuri niinkuin se Sinulle/Teille sopii parhaiten. Haluamme auttaa ja tehdä asiakaslähtöistä työtä ja näin ollen olemme yhdistäneet konseptit joita nykyään monessa tilanteessa tarvitaan nopeaan ja parhaan asuntokaupan hinnan saavuttamiseksi. Meillä toimeksiantaja on se joka osallistuu myyntiin tarvittaessa/halutessaan. Toimeksiantaja että ostaja saavat meillä keskustella keskenään myös myynnin ollessa kesken. Tämä on erittäin tärkeä kohta mm. kiinteistöjen myynnissä - rehellistä että luotettavaa myyyntiä yhdessä asunnon omistajan kanssa.

Hintatakuumme että ”esittele itse” konseptimme takaa sen että saat asuntokaupoistasi enemmän kuin yleisimmissä kiinteistönvälitysliikkeissä. Säästä välityspalkkiossa osallistuessasi itse myyntiin. Älä maksa siis liikaa välittäjälle, osallistu myyntiin itse niin säästät monta tuhatta euroa, kuin perinteisissä välitysliikkeissä. Kysy lisää rohkeasti tästä meiltä kun olemme tekemässä toimeksiantoa.

Olen yrittäjä ja äiti, teen työtäni suurella intohimolla. Luovuutta ja uusia ideoita tarvitaan nykypäivän elämässä ja myös kiinteistövälitys on murroksessa. Olemme aallon harjalla ja toivottavasti menossa enemmän kansainväliseen tapaan tehdä kauppaa asuntomarkkinoilla.

Tämä on elämäntapani. Ennen välitysalaa olin käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa töissä, näin ollen lait ovat jo sieltä ajoilta tuttuja. 

Vuonna 2012 pääsin LKV-tentin heti ensimmäisellä kerralla läpi - moni ei tähän ole pystynyt. Vain noin 25 % tenttiin osallistuneista pääsee ensikerralla kokeen läpi. Olen siis erittäin ylpeä saavutuksestani. Haluan jatkaa toki koulutustani ja joku päivä olen toivottavasti myös YKV. 

”Autan Teitä mielelläni.” - 0444551117

Toimistoapulaisemme Niklas Inkeroinen

niklas@sthouses.fi


Niklas, oma poikani on jo monessa ollut mukana; ensimmäisen esittelypäivän hän koki jo viisi vuotiaana. Siitä asti hän on oppinut alaa ja ollutkin jo useamman vuoden äidillään, Sarilla kesätöissä ja tänä vuonna 2021 myös TET-harjoittelu tuotti tulosta ja kauppaa! 

Haluamme tukea nuoria työelämään pääsyssä ja moni Niklaksen ystäväkin on jo saanut olla meillä töissä opiskelujen ohellaan.

Nykyään Niklas auttaa toimistollamme aina kun vain opiskeluiltaan kerkeää. Niklas on aloittanut työelämässä jo kahdeksan vuotiaana. Hän on kokenut näyttelijä jonka olet voinut nähdä monessa TV-sarjassa. 

Hänellä on siis monta rautaa tulessa ja ikää vasta 16-vuotta. 

2021 keväällä hänet nähtiin yhdessä Suomen suosituimmissa TV-sarjassa: Ex-Onnellisissa hän on yksi eroperheiden päänäyttelijä roolissaan Max. 

Paavo-toimistokoiramme vierailee toimistolla Niklaksen kera. Paavo on rodultaan Yorkshirenterrieri joten meidän kotioloistakaan ei puutu vauhtia ja jännittäviä että ennen kaikkea iloisia tapahtumia.